Wij zoeken jou!

henk

Patiëntenraad Transfore zoekt nieuwe leden.

Begin van de herfst ging er een 'hoera' door de Patiëntenraad Transfore (PTR). Drie nieuwe leden zouden aansluiten bij de raad en zowaar in september en oktober bestond de raad uit 6 personen. Met het doen van locatiebezoeken door de raad, hadden zich drie deelnemers gemeld.

Inmiddels is het eind november en is de PTR opnieuw uitgedund tot twee personen: de voorzitter en secretaris: Henk en Yoram. De drie kandidaten hebben om verschillende redenen moeten afhaken, helaas. Op 1 december neemt ook Jolande afscheid na een lange periode als vrijwilliger en naaste van een patiënt van Transfore.

De raad is dus 'driftig' op zoek naar nieuwe leden. Wie komt ons helpen?

Wij bieden structuur middels maandelijkse vergaderingen; vaak via 'teams', dus digitaal. Jouw mening is van belang en je kan in de raad 'je hart luchten' als je daar behoefte aan hebt. 

Na drie maanden als 'guppie' ontvang je voor je inbreng en deelname aan de raad een zogenoemde vrijwilligersbijdrage. Onkosten worden vergoed. Met regelmaat vergader je samen met directie van Transfore of neem je deel aan een inhoudelijk werkgroep, waar een actueel onderwerp wordt besproken. We bieden een opleiding, zodat je de WMCZ goed kunt toepassen en jaarlijks ga je met de raad mee met een teamuitje. Kortom: een boeiende leeromgeving. 

Interesse: patientenraad@transfore.nl 

Ja, jij!